چهارشنبه 3 بهمن 1397
تاریخ 1397/08/01         ساعت 14:35:25     گروه خبري اخبار حراست

مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی پیامی درگذشت همسر مسئول حراست مرکز آموزشی درمانی پورسینای رشت را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی مرکز حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر بابک پاکدل خوش اخلاق-مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، طی پیامی درگذشت همسر مهدی زارع-مسئول حراست مرکز آموزشی درمانی پورسینای رشت را تسلیت گفت.
متن این پیام بدین شرح است:

انالله و انا الیه راجعون
مسئول حراست مرکز آموزشی درمانی پورسینا
خبر درگذشت همسر گرانقدر شما موجب تألم و تأثر شد. فقدان جانسوز آن مرحومه را به شما و خانواده گرانقدرشان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه رحمت واسعه و برای بازماندگان صبری جمیل مسئلت می نماییم.
اما اکنون که اعضای همسر گرامیتان با ایثار و بزرگواری شما در عزای اربعین سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) جانی دوباره به بیماران دردمند بخشیده و امید زندگی و زنده ماندن را به آنان هدیه داده است، نشان از روح بزرگ و انساندوستی شما دارد.
تسلیم در برابر تقدیر الهی و رضایت به عمل انسانی اهدای اعضای آن مرحومه، علاوه بر اجر معنوی و رضایت خداوند متعال، سبب تداوم حیات آن بانوی بزرگوار در وجود افراد دیگر خواهد بود.

بابک پاکدل خوش اخلاق
مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان