چهارشنبه 3 بهمن 1397
تاریخ 1397/06/07         ساعت 09:21:25     گروه خبري اخبار حراست

کارگاه اموزشی شیوه های مدیریت و کنترل خشم جهت پرسنل حفاظت فیزیکی مرکز آموزشی درمانی شفا رشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ کارگاه آموزشی یکروزه با عنوان شیوه های مدیریت و کنترل خشم در روز سه شنبه 7 مرداد ماه سال جاری جهت پرسنل حفاظت فیزیکی مرکز آموزشی درمانی شفا رشت در سالن همایش آن مرکز برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی یکروزه مهدی رحمانی-مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت و کارشناس ارشد روانشناسی بالینی، در خصوص سبک های ابراز خشم-اصول کلی مدیریت خشم-پیشگیری از خشم و راهبرد آرام سازی-راهبرد شناختی در خشم و ...مطالبی را عنوان نمودند و روش های مؤثر در کنترل خشم و آرام سازی و تسلط بر اوضاع را در هنگام مواجهه با موارد خاص در آن مرکز درمانی، توضیح دادند.
گفتنی است: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، کارگاه آموزشی مذکور جهت کارکنان حفاظت فیزیکی سایر مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان ها طبق جدول زمانبندی در ماه های آینده برگزار خواهد شد.