یکشنبه 11 خرداد 1399
EN
تاریخ 1399/02/20     تعداد دفعات مشاهده 88 بار     ساعت 11:15:22     گروه خبری دانشکده بهداشت

در راستای برنامه کشوری تقویت نظام مراقبت بیماریهای منتقل شونده توسط بندپایان در مناطق پرخطر، کارگاه آموزشی یک روزه بررسی حشره شناسی پشه آادس در ساعت 9 صبح روز چهارشنبه مورخ 99/2/17در سالن کنفرانس دانشکده بهداشت برگزار گردید.

در این کارگاه که با حضور آقای دکتر رخشاد مدیر گروه بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و آقای نوراللهی کارشناس ارشد حشره شناسی پزشکی معاونت بهداشتی و جمعی از کارشناسان مرتبط با برنامه کشوری برگزار شد، آقای دکتر شهیاد آذری حمیدیان فوکال پوینت برنامه مراقبت در استان گیلان و آقای علیرضا ملکی پیربازار کارشناس ارشد حشره شناسی مطالبی را در ارتباط با موضوع ارایه کردند. همچنین هماهنگی های اجرایی برای انجام این برنامه کشوری در استان گیلان صورت گرفت.