سه شنبه 1 مهر 1399
تاریخ 1399/06/25     تعداد دفعات مشاهده 74 بار     ساعت 15:48:01     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: بروز انفجاری بیماری در بسیاری از جاهای دنیا نشان داد علیرغم توسعه نظام های سلامتی در دنیا و هزینه های کلانی که کردند، کشوری موفق تر است که توانسته خانوارها را در مقابل مشکلات و آسیب های پیرامونی توانمندتر کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر آبتین حیدرزاده - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تشریح برنامه "هرخانه یک پایگاه سلامت" با محوریت فعالیت سفیران سلامت از درون خانواده ‌ها بیان کرد: با اجرای این برنامه، اگر در پاییز کووید۱۹ و آنفلوآنزا را همزمان داشته باشیم، سفیر سلامت هم خواهیم داشت که بسیار کمک کننده هستند.
وی با بیان اینکه چنانچه برنامه "هر خانه یک پایگاه سلامت" تنومندتر شود، یکی از محافظان اصلی نظام سلامت و یکی از مهمترین زیرساخت های شبکه بهداشت در سال های آینده خواهد بود تصریح کرد: سفیران سلامت در اطلاع‌ رسانی در زمینه بیماری‌ های واگیر و غیرواگیر، تغذیه، بازتوانی خانواده، افزایش کیفیت زندگی سالمندان و شیوه زندگی مناسب، حضور فعالی خواهند داشت.
دکتر حیدرزاده اظهار داشت: بروز انفجاری بیماری در بسیاری از جاهای دنیا نشان داد علیرغم توسعه نظام های سلامتی در دنیا و هزینه های کلانی که کردند، کشوری موفق تر است که توانسته خانوارها را در مقابل مشکلات و آسیب های پیرامونی توانمندتر کند.
وی با اشاره به تجربه تلخ بحران کرونا تصریح کرد: خوشحال هستیم در کشور بعد از اینکه سیستم بهداشتی از آن شوک اولیه درآمد توانستیم با استفاده از زیرساختهای که در کشور برنامه ریزی شده بود در اقصی نقاط کشور با کمک پزشکان،بهورزان، مراقبین سلامت و ... توانستیم جلوی ادامه افزایش انفجاری این بیماری را بگیریم.
وی افزود: من مطمئن هستم اگر برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت را در سطح استان بصورت گسترده تر اجرا بکنیم در این صورت می توانیم ارتباط بهتری با خانوارها داشته باشیم و نیازهای سلامت ایشان را سریعتر متوجه و پاسخ های به موقع هم به سفیران برسانیم تا در بین خانواده ها پیاده سازی بکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه خاطرنشان کرد: ما سه برنامه از قبیل، هر خانه یک پایگاه سلامت، پزشک خانواده شهری، و شهر سالم-شهر پایدار داریم تا مردم از یک محیط زیست پاکیزه با بهترین شرایط ممکن بهره بگیرند.
لازم به ذکر است: به همت گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه  علوم پزشکی گیلان ششمین  کارگاه آموزشی برنامه "هر خانه یک پایگاه سلامت" به منظور توانمندسازی کارشناسان ستادی مرکز بهداشت استان، اعضای هسته آموزشی و کارشناسان ستادی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های گیلان ، به صورت وبینار و حضوری امروز سه شنبه  25  شهریور ماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار و تا 26 شهریور ماه ادامه دارد.

آمار مراجعات
مهمان :  0