سه شنبه 1 مهر 1399
تاریخ 1399/06/18     تعداد دفعات مشاهده 41 بار     ساعت 15:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

جلسه برآورد اندازه جمعیت سوء مصرف تزریقی مواد به روش مکان یابی جغرافیایی( Mapping) با حضور معاون بهداشتی دانشگاه در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این جلسه دکتر آبتین حیدرزاده- معاون بهداشتی دانشگاه، ضمن اعلام اهداف این جلسه، مباحثی در زمینه مکان یابی مصرف کنندگان تزریقی مواد، برنامه زمان بندی طرح فوق و دستورالعمل های  اجرایی مطالبی ارائه نمودند .
اهداف این جلسه آشنا کردن ذینفعان کلیدی با اهداف، نیازها، دست آوردها و نقشه راه کلی اجرای پروژه و به دست آوردن اطلاعات کلی در سطح شهر رشت در مورد اطلاعات و نحوه تماس با افراد و نهادهای مطلع محلی می باشد.
در ادامه این جلسه هر یک از اعضای حاضر در جلسه ضمن بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و پیشنهادات خود، بحث و تبادل نظرهایی راجع به مطالب بیان شده بین اعضا صورت گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ و مقرر گردید کلیه دستگاههای مربوط در این زمینه همکاری لازم را با معاونت بهداشتی دانشگاه داشته باشند.
گفتنی است: همزمان با شروع طرح مطالعه برآورد اندازه جمعیت معتادان تزریقی مشهود به روش مکان یابی جغرافیایی ( Mapping) در واحد سلامت روانی ، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه، جلسه هماهنگی و معرفی طرح مذکور با حضور معاون بهداشتی دانشگاه،رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت، مدیر و  کارشناس برنامه معاونت بهداشتی دانشگاه به همراه جمعی از ادارات مرتبط امروز سه شنبه 18 شهریور ماه سالجاری در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

آمار مراجعات
مهمان :  0