سه شنبه 1 مهر 1399
تاریخ 1399/06/18     تعداد دفعات مشاهده 59 بار     ساعت 16:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: پیش از آغاز سال تحصیلی، دستورالعمل های بهداشتی پیشگیری از بیماری کرونا به طور مشترک توسط وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش تدوین و به تمام مدارس ابلاغ شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر آبتین حیدرزاده – معاون بهداشتی دانشگاه با تاکید بر اینکه باید محیط مدرسه به شکلی آماده سازی شود که کارکنان، والدین و دانش آموزان در امنیت کامل باشند خاطر نشان کرد: بر این  اساس ضمن ارزیابی از وضعیت تمامی مدارس از نظر فضای فیزیکی، شرایط تهویه، سرویس های بهداشتی و ...، آموزش های لازم نیز به گروه های هدف ارائه شده است.
وی با تاکید بر اینکه مسئولیت اصلی اجرای دستورالعمل های بهداشتی بر عهده آموزش و پرورش است تصریح کرد: بر این اساس بازدیدهای مشترک معاونت بهداشتی دانشگاه، آموزش و پرورش و نمایندگان ستاد کرونای استان و همچنین حضور سرزده کارشناسان بهداشت محیط برای بررسی و نظارت بر نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی به طور مستمر انجام می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان حفظ رعایت فاصله 1.5 متری میان دانش آموزان و جلوگیری از ایجاد ازدحام در مدارس را امری مهم در جلوگیری از انتقال بیماری عنوان کرد و افزود: کودکان نیز همانند سایر گروه های سنی در معرض ابتلا به بیماری کرونا قرار دارند اما می توانند بدون علامت بوده و بیماری را به دیگران منتقل کنند، بنابراین رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مدارس در راستای حفظ سلامت جامعه بسیار مهم و ضروری است.
دکتر حیدرزاده با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک در مدارس برای کارکنان و دانش آموزان الزامی است اظهار کرد: در سال جاری با توجه به شرایط خاص ایجاد شده، عرضه مواد غذایی در بوفه های مدارس و همچنین استفاده از آب سردکن ممنوع است و برای آب آشامیدنی نیز از آب های بسته بندی شده و لیوان های یک بار مصرف باید استفاده شود.
وی با بیان اینکه محیط مدارس باید به طور روزانه ضد عفونی شود و ذخیره سازی مواد ضد عفونی نیز برای دو هفته در مدارس تامین شود خاطر نشان کرد: در صورت رعایت نشدن دستورالعمل های بهداشتی در مدارس، افراد می توانند مراتب را به آموزش و پرورش منطقه و یا به نزدیک ترین مرکز بهداشتی و درمانی اطلاع دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تمامی مدارس اعم از دولتی و غیر دولتی مورد بازرسی قرار می گیرند تاکید کرد: در صورت محرز شدن عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی ، مدرسه تا زمان بهبود شرایط تعطیل خواهد شد.

آمار مراجعات
مهمان :  0