سه شنبه 1 مهر 1399
تاریخ 1399/06/17     تعداد دفعات مشاهده 28 بار     ساعت 14:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: تا کنون بیش از 20 هزار تست کرونا از مراجعین سرپایی مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا دریافت و برای بررسی به آزمایشگاه های مرجع ارسال شده است.

دکتر آبتین حیدرزاده- معاون بهداشتی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت با بیان اینکه بیماران در صورت ابتلا به بیماری کرونا زیر پوشش خدمات مراقبتی و دارویی مراکز خدمات جامع سلامت قرار می گیرند خاطر نشان کرد: همچنین در صورت نیاز به خدمات تخصصی و تصویربرداری، بیماران به سطح بالاتر ارجاع و در صورت نیاز به خدمات بستری به مراکز بیمارستانی انتقال داده می شوند.
وی افزود:  آزمایش طبی ویروس کرونا برای شهروندان بطور معمول در بین افراد مراجعه کننده  با علائم مشکوک تنفسی، افراد با بیماریهای زمینه‌ای و شهروندان با سن بالای 60 سال در معرض خطر گرفته می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه در حال حاضر 44 مرکز خدمات جامع سلامت در ساعات صبح و بعدازظهر به طور ویژه به مراجعین سرپایی مشکوک و مبتلا به بیماری کووید-۱۹ خدمات رسانی می کنند خاطر نشان کرد: از این تعداد 3 مرکز در شهر رشت فعال و سایر مراکز در دیگر شهرستان های تحت پوشش دانشگاه به مراجعین خدمات ارائه می دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: شهروندان در صورت بروز علائم پیش از هر اقدامی با سامانه 4030 تماس گرفته تا در خصوص پیشگیری از ابتلا به کرونا، تشخیص و درمان و دریافت مشاوره روانی و تغذیه ای آگاهی های لازم را کسب نمایند.
دکترحیدرزاده، شستشوی مداوم دستها، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک را بهترین راهکار در پیشگیری از بیماری کرونا عنوان کرد.

آمار مراجعات
مهمان :  0