سه شنبه 1 مهر 1399
تاریخ 1399/06/16     تعداد دفعات مشاهده 74 بار     ساعت 17:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: بازدید های مشترک از مدارس توسط کارشناسان مرکز بهداشت، نمایندگان ستاد کرونای استان و کارشناسان آموزش و پرورش به منظور حفظ سلامت دانش آموزان و معلمان انجام می شود.

دکتر آبتین حیدرزاده- معاون بهداشتی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت، با اشاره به بازدید های مستمر کارشناسان بهداشت به منظور اطمینان خاطر پروتکل های بهداشتی در مدارس انجام می شود، گفت: رعایت فاصله گذاری اجتماعی و فاصله یک و نیم متری بین دانش آموزان، استفاده ازماسک، مواد ضد عفونی کننده و ضرورت داشتن تهویه مناسب در کلاس از جمله فاکتورهای مهم است که کارشناسان بهداشت محیط مورد بررسی قرار می دهند.
وی عنوان کرد: جلوگیری از اجتماعات،حفظ نظافت و فاصله گذاری اجتماعی و ترجیحاً استفاده از خودروهای شخصی بجای سرویس مدارس و رعایت دستورالعمل های بهداشتی در کلاس ها، محوطه ها و سرویس بهداشتی مدارس از دیگر نکات مهم در حوزه رعایت پروتکل های بهداشتی است.
وی بیان کرد: سلامت معلمان و دانش آموزان اولویت اصلی است و به مدارسی که اصول بهداشتی را به خوبی رعایت نکنند موارد تخلف گوشزد می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه سخنان خود به ثبت نام تمامی مدارس در سامانه Salamat.gov.ir و دریافت کد رهکیری که از الزامات بازگشایی مدارس می باشد تاکید کرد.

آمار مراجعات
مهمان :  0