سه شنبه 1 مهر 1399
تاریخ 1399/06/15     تعداد دفعات مشاهده 51 بار     ساعت 20:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر اجرای برنامه های آموزش مهارت های زندگی و مهارت های فرزندپروری به عنوان مهمترین برنامه پیشگیرانه در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد با اشاره به تایید اثربخشی آن در منابع علمی مختلف و با رعایت پروتکل های بهداشتی تدوین شده تاکید نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر آبتین حیدرزاده – معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا و وجود محیط های سربسته، ممنوعیت تجمع افراد در این محیط ها و ریسک بالای ابتلا باعث ایجاد محدودیت های زیادی در حوزه های مختلف ارائه خدمت گردیده است، که ارائه آموزش های گروهی به جمعیت هدف مراکز بهداشتی درمانی از آن جمله می باشد.
وی با تاکید بر ضرورت برگزاری برنامه های آموزش مهارت های زندگی گفت: از جمله فواید اجرای این برنامه می توان به پیشگیری از شیوع اختلالات روانپزشکی و کمک به افراد در مقابله با فشارهای روانی حاصل از شرایط کنونی و پیشگیری از رفتارهای پرخطر و آسیب زننده اشاره نمود.
وی افزود: در همین راستا دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با توجه به محدودیت های ایجاد شده در بحران کرونا تغییراتی در شیوه اجرایی برنامه های آموزشی فوق در نظر گرفته و دستورالعمل اجرایی تهیه شده را به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ نموده است.
دکتر حیدرزاده در ادامه افزود: براساس این دستورالعمل برنامه های آموزشی با رعایت فاصله اجتماعی و با در نظر گرفتن حداقل 2 متر فضا به ازای هر فرد و تاکید بر الزام استفاده از ماسک و دستکش برای شرکت کنندگان در مراکز خدمات جامع سلامت و واحدهای بهداشتی برگزار خواهد شد.
وی افزود: با توجه به رعایت دستورالعمل فوق، کارشناسان سلامت روان می توانند نسبت به برگزاری دوره های آموزش مهارت های فرزندپروری برای والدین دارای فرزند 2 تا 12 سال و 12 تا 17 سال اقدام نمایند.
دکتر حیدرزاده همچنین گفت: کارگاه های مذکور با رعایت شرایط فوق الذکر می تواند علاوه بر مراکز خدمات جامع سلامت برای سایر سازمان ها نیز اجرا گردد.
معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه خاطر نشان کرد: آموزش انفرادی مهارت های زندگی نیز با لحاظ کردن پروتکل های بهداشتی در مراکز خدمات جامع سلامت انجام خواهد شد. وی توانمندسازی افراد از طریق آموزش مهارت های زندگی را با توجه به حیطه مشکل فرد و جزو هدف آموزشهای انفرادی برشمرد.

آمار مراجعات
مهمان :  0