شنبه 14 تیر 1399
تاریخ 1399/04/08     تعداد دفعات مشاهده 152 بار     ساعت 14:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

در راستای مدیریت اجرایی برنامه سلامت میانسالان در اپیدمی کووید 19، ویدئو کنفرانسی با حضور دکتر حجت نجف زاده-مدیریت سلامت خانواده، جمعیت و مدارس، دکتر پاکدامن -رئیس گروه سلامت میانسالان و سالمندان، دکتر باایمان اسکوئی جانشین مدیریت سلامت خانواده، جمعیت و مدارس، نسرین روحانی کارشناس سلامت میانسالان معاونت بهداشتی دانشگاه با کارشناسان مسئول سلامت خانواده و کارشناسان سلامت میانسالان شهرستانهای استان گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر حجت نجف زاده - مدیریت سلامت خانواده، جمعیت و مدارس در این جلسه با اشاره به روشهای مراقبتی میانسالان در کووید 19 گفت: اهداف ما این است به جمعیتی که تحت پوشش ما هستند خدمت رسانی بکنیم و این خدمت رسانی هر جه در سنین پایین تر بهتر باشد بازدهی آن در سنین بالا تر بیشتر می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: اگر بتوانیم به افراد میانسالان تحت پوشش خود کمک بکنیم می توانیم سالمندهای بهتری داشته باشیم که امید به زندگی و توانمندسازیشان را افزایش بدهیم که از کیفیت زندگی بهتری برخوردار باشند.
دکتر نجف زاده گفت: با آمدن کووید 19 افرادی که بیشتر دچار آسیب شدند افرادی بودند که بیماریهای زمینه ای غیر واگیر از جمله سرطان، فشار خون بالا، بیماری دیابت، بیماری قلبی عروقی و ... داشتند.
وی اظهار داشت: هدف ما در این ایام این است افرادی که تحت پوشش ما هستند میزان درصد پوشش را افزایش داده و در حد امکان برنامه های آموزشی بصورت مجازی و پاسخ به سوالات به صورت تلفنی صورت گرفته و از ایجاد تجمع در مراکز ارائه خدمات اجتناب شود.
در ادامه این جلسه دکتر پاکدامن رئیس گروه سلامت میانسالان و سالمندان معاونت بهداشتی دانشگاه  در زمینه مدیریت اجرایی برنامه سلامت میانسالان در اپیدمی کووید 19توضیحات مبسوطی ارائه دادند.
در پایان جلسه  تعدادی از کارشناسان مسئول سلامت خانواده و کارشناسان سلامت میانسالان شهرستانهای استان به بیان نقطه نظرات خود در مورد مدیریت اجرایی برنامه سلامت میانسالان در اپیدمی کووید 19، ارائه و تصمیمات لازم اتخاذ گردید

آمار مراجعات
مهمان :  0