شنبه 14 تیر 1399
تاریخ 1399/04/07     تعداد دفعات مشاهده 102 بار     ساعت 11:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن تشریح استراتژی های پیش روی کشور برای شکست کرونا و برآورد هزینه های انسانی ، اقتصادی و اجتماعی آن افزود: در پایان سال 1398 اپیدمی بیماری کرونا وضعیت بحرانی در کشور و به تبع آن در استان گیلان ایجاد کرد و تمامی فعالیت ها و اهداف و سیاست های اجرایی وزارت بهداشت را تحت الشعاع خود قرار داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه: دکتر آبتین حیدرزاده- سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه اظهار کرد: در پایان سال 1398 اپیدمی بیماری کرونا وضعیت بحرانی در کشور و به تبع آن در استان گیلان ایجاد کرد و تمامی فعالیت ها و اهداف و سیاست های اجرایی وزارت بهداشت را تحت الشعاع خود قرار داد که به یقین، پاسخ به چنین بحرانی در تحریم های ظالمانه ی آمریکا و هم دستانش، کار دشواری بود و بخش مهمی از فعالیتهای مجموعه ی معاونت بهداشتی و شبکه های بهداشت و درمان در راستای پاسخ به بحران اپیدمی بیماری کرونا قرار گرفت.
دکتر آبتین حیدرزاده با اشاره به اینکه  مطالعات مختلف نتایج مختلف دارد و هنوز دقیقاً مشخص نیست که نوع مقاومت بدن انسان به کووید 19 از چه جنسی است افزود: بدن  ما در مقابل ویروس ها متناسب با مدل عملکرد آن ویروس از نظر پاتوژنیستی پاسخ های متفاوتی دارد که خوشبختانه ما آنها را میشناسیم.
وی گفت: آنتی بادی هایی که ما به صورت روتین در مورد کووید 19 هم در ایران و هم در جاهای دیگر دنیا توسط Rapid Test (تست سریع) و ... می سنجیم، همه ی آنها آنتی بادی های Core (مرکزی) هستند که آنها را پیدا می کنیم ولی اینکه آیا این نشانگر ایمنی هستند یا خیر نمی دانیم.
وی با اشاره به سنجش آنتی بادی نوترالیزان افزود: سنجش آنتی بادی نوترالیزان سخت می باشد برای اینکه باید ویروس رو کشت بدهیم که ممکن است دردسرساز باشد.
دکتر آبتین حیدرزاده تصریح کرد: مطلب دیگر موضوع Reinfection  (عفونت مجدد) است که در کرونا دیده شده و اینکه آیا این ویروس ثانویه همان ویروس اولیه از همان نوع ژن است که در بدن فرد باقی مانده و یا ویروس جدیدی است که دوباره از بیرون کسب شده است.
وی افزود: بدی ویروس کرونا در این است، کسی که  به این بیماری مبتلا می شود میتواند 50 درصد مواقع بدون علامت باشد و با حضور درجامعه و در بین مردم محیط را آلوده و آنها را نیز مبتلا کند به ویژه سالمندان و افرادی که دارای بیماری زمینه ای مانند فشار خون ، آسم، ناراحتی قلبی ، دیابت و ... می باشند.
در ادامه این جلسه  هریک از اعضا به بیان نقطه نظرات خود در زمینه تدوین برنامه ی استراتژیک آمادگی و پاسخ دهی به بیماری کووید 19 ارائه و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
گفتنی است : اولین جلسه کمیته تدوین برنامه آمادگی و پاسخ دهی سریع به بیماری کووید 19 با حضور دکتر آبتین حیدرزاده- سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه،دکتر فردین مهرابیان معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، دکتر محمدتقی محمدنیا، دکتر مجید پورشیخان اعضای هیئت علمی دانشگاه، معاونین فنی و اجرایی، مدیران، مسئولان و کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

آمار مراجعات
مهمان :  0