یکشنبه 18 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/29     تعداد دفعات مشاهده 74 بار     ساعت 13:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

ویدئو کنفرانسی در زمینه دستورالعمل مراقبت و کنترل بیمارید COVID-19 در مدارس، حوزه ها و کانون های برگزاری امتحانات و آزمون ها، چک لیست بازگشایی و راهنمایی مربوطه توسط معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و درمان کشور در معانت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ جلسه ویدئو کنفرانس در زمینه دستورالعمل مراقبت و کنترل بیمارید COVID-19 در مدارس، حوزه ها و کانون های برگزاری امتحانات و آزمون ها، چک لیست بازگشایی و راهنمایی مربوطه در روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه سالجاری با حضور دکتر نوروزی معاون فنی، امیر سراجی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان، وحید افروز رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان،دکتر نجف زاده سرپرست گروه سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس  مهندس مهدی جواهر شناس سرپرست مدیریت سلامت محیط و کار، ناهید بازرگانیان رئیس گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، کارشناسان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت استان، شرکت نمودند.
در این جلسه دکتر برکاتی مدیر کل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه دستورالعمل مراقبت و کنترل بیمارید COVID-19 در مدارس، حوزه ها و کانون های برگزاری امتحانات و آزمون ها، چک لیست بازگشایی و راهنمایی مربوطه توضیحات مبسوطی ارائه دادند.
همچنین در خصوص مواردی از قبیل برگزاری حضوری امتحان نهایی پایه دوازدهم بدلیل امتیاز کنکور، عدم امکان انتقال معلمان و دانش آموزان از منطقه سفید به قرمز و بالعکس،عدم بازگشایی مدارس استثنایی، پیش دبستان و خوابگاه دانش آموزان،ارسال چک لیست های بازگشایی مدارس به کلیه شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها،مد نظر قرار دادن سلامت کادر مدرسه و معلمان،تنظیم چک لیستها برحسب ظرفیت استانها، کمبود نیروی انسانی در حوزه آموزش و پرورش، کمبود اعتبارات و ... بحث و تبادل نظر شد.
در پایان این جلسه تعدادی از معاونان بهداشتی و معاونان فنی دانشگاههای علوم پزشکی کشور ضمن ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در این زمینه در سطح کشور، نقطه نظرات خود را ارائه دادند، تصمیمات اجرایی مهمی اتخاذ گردید.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   46  دیروز:   255  کل مراجعات:   342726