یکشنبه 18 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/28     تعداد دفعات مشاهده 114 بار     ساعت 11:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

دکتر آبتین حیدرزاده سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و هیئت همراه از آزمایشگاه مرجع کلنیک تخصصی بعثت رشت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ امروز یکشنبه  28 اردیبهشت ماه سالجاری دکتر آبتین حیدرزاده سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه دکتر احمد مرادی معاون اجرایی و دکتر قیامی از آزمایشگاه مرجع کلنیک تخصصی بعثت رشت بازدید کردند.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور در آزمایشگاه مرجع کلنیک تخصصی بعثت رشت از تمام بخشهای آزمایشگاه بازدید و مسائل و مشکلات آزمایشگاه را بررسی کردند.
وی ضمن بازدید از مراکز و بخشهای آزمایشگاه نسبت به تهیه مواد مصرفی و تجهیزات لازم آزمایشگاه تاکید و در جهت اعلام جواب آزمایش بیماران مشکوک به ویروس کرونا تسریع گردد.
وی با اشاره به کمبود نیرو در واحدهای فنی آزمایشگاه بیان کرد: نیروی مورد نیاز واحد پذیرش و واحدهای فنی آزمایشگاه از طریق معاونت بهداشتی دانشگاه تامین گردد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه در ادامه این بازدید از نزدیک از روند اجرای فعالیتهای جاری و نیز اقدامات انجام شده در خصوص کنترل و مبارزه با بیماری حاد تنفسی قرار گرفته و از زحمات و تلاشهای کارکنان شاغل در این مرکز تقدیر و تشکر کردند.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   26  دیروز:   255  کل مراجعات:   342706