یکشنبه 18 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/27     تعداد دفعات مشاهده 27 بار     ساعت 08:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

دکتر آبتین حیدرزاده سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه بمناسبت 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در پیامی این روز فرخنده را به فعالان عرصه اطلاع رسانی، مدیریت، کارشناسان و رابطین روابط عمومی دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه متن پیام  دکتر حیدرزاده بدین شرح است .
 روابط عمومی نوین، به مثابه آینه تمام نمای انتظارت و مطالبات برحق مردم، از سازمان‌ها و نهادهایی است که برای خدمت به آن‌ها، تکوین و سازمان یافته اند.
 روز ارتباطات و روابط عمومی فرصتی است مغتنم برای بازبینی هوشمندانه و منصفانه در راه های طی شده، فراز و نشیب های فراوان پیش رو و نیز ترسیم چشم اندازی روشن از آینده که می تواند درخور شان و منزلت جوامع امروز طراحی و تدبیر شود.
از زمانی که روابط عمومی به عنوان یکی از ارکان مدیریت وبخشی از نظام رسانه ای مطرح شده، اهمیت آن در مسوولیت ارتباطی سازمان‌ها، نمود تازه‌ای پیدا کرده است.
تفاهم اجتماعی از دیگر مفاهیم نوینی است که امروزه از عوامل تاثیر گذار درتوسعه جوامع انسانی محسوب می‌شود، و پدید آوردن آن به عنوان سرمایه‌ای ارزشمند تلقی می‌شود. در این میان روابط عمومی می‌تواند با زمینه سازی برای ایجاد تفاهم میان سازمان‌ها و مخاطبان نقش کلیدی خود را ایفاء نماید.
اینجانب، فرا رسیدن   27 اردیبهشت ماه  که به عنوان روز ملی روابط عمومی و ارتباطات نامگذاری شده است را به مدیریت، کارشناسان، رابطین روابط عمومی و کلیه دست اندر کاران پر تلاش این حوزه، که در انعکاس عملکرد دانشگاه،  اطلاع رسانی به موقع اخبار حوزه سلامت و به تصویر کشیدن  ایثارگری های مدافعان سلامت در بحران کرونا،  تلاش مستمر دارند،  تبریک عرض نموده، از خداوند منان،  توفیق روزافزون و  بهروزی برای همگان آرزومندم.

دکتر آبتین حیدرزاده

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان