یکشنبه 18 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/24     تعداد دفعات مشاهده 34 بار     ساعت 13:14:21     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

ویدئو کنفرانسی در زمینه مرحله دوم فاصله گذاری اجتماعی برای برگزاری مراسم معنوی شبهای قدر با مدیران، کارشناسان بهداشت محیط، حرفه ای، و بیماریهای شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای استان توسط معانت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ ویدئو کنفرانسی با حضور دکتر آبتین حیدرزاده سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر نوروزی معاون فنی، دکتر مرادی معاون اجرایی، دکتر رخ شاد مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها، مهندس جواهر شناس مدیر گروه سلامت محیط و کار، مهندس محمد باقری رئیس گروه سلامت کار، مهندس فتحی کارشناس سلامت کار معاونت بهداشتی دانشگاه با مدیران و کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای استان برگزار شد.
در این جلسه دکتر آبتین حیدرزاده سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن عرض خسته نباشید و خدا قوت و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، و با اشاره به نشست مشترک با فرماندهان و مدیران ارشد استان در زمینه  فرا رسیدن شب های معنوی قدر ، به‌منظور تدوین و تبیین استانداردها و دستورالمل های مراکز تجمعی در مقابله با کرونا ویروس، به اجرای گام به گام مرحله دوم فاصله گذاری اجتماعی تاکید کردند.
همچنین در خصوص مواردی از قبیل اولویت برگزاری مراسم در فضای باز  و در صورت نبود فضای باز یا بارندگی، برگزاری مراسم در داخل شبستان مساجد با ۲۵ درصد ظرفیت به حالت صف نماز با رعایت فاصله حداقل یک متر، مدت زمان برگزاری مراسم حداکثر ۲ ساعت، خودداری از هرگونه پذیرایی و توزیع نذورات، الزامی بودن تهویه مناسب در محل‌های بسته مانند شبستان، تاکید به تشدید نظارت دقیق و بازرسی توسط بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای در این ایام، اطلاع رسانی از سوی هیات امنا مساجد و بسیج محل مبنی بر حضور نیافتن بیماران خاص، بیماری‌های زمینه‌ای با ریسک بالا و کودکان و سالمندان در این مراسم، الزامی بودن استفاده از سجاده، مهر، قرآن، مفاتیح و چادر نماز شخصی (بانوان) توسط افراد شرکت کننده، رعایت دقیق نکات بهداشتی و  استفاده از ماسک و دستکش، ایجاد نکردن تجمع در ورودی و خروجی اماکن، و ... بحث و تبادل نظر شد.
در پایان این جلسه تعدادی از مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها ضمن ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در این زمینه، در سطح شهرستان، نقطه نظرات خود را ارائه دادند و تصمیمات اجرایی مهمی اتخاذ گردید.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   60  دیروز:   255  کل مراجعات:   342740