شنبه 29 دی 1397
تاریخ 1397/10/16     تعداد دفعات مشاهده 48 بار     ساعت 13:24:54     گروه خبري اخبار معاونت بهداشتی

به همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، آزمون تئوری و مهارت بالینی (OSCE) هسته آموزشی کلاس های آمادگی برای زایمان دانشگاه های علوم پزشکی اردبیل و خلخال در تاریخ 97/10/23 و در محل دانشکده پرستاری مامایی شهید بهشتی رشت، توسط هسته آموزشی کلاس های آمادگی برای زایمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان (به عنوان دانشگاه سرگروه) برگزار می شود.

شرکت کنندگان در این آزمون شامل اعضای هیئت علمی مامایی، کارشناسان سلامت مادران ستاد معاونت بهداشت و درمان، مربیان منتخب کلاس آمادگی برای زایمان در بخش بهداشت و درمان دانشگاه های اردبیل و خلخال می باشند. حد نصاب قبولی در آزمون ها 70 امتیاز از صد امتیاز هر دو آزمون می باشد. هر یک از آزمون های تئوری و مهارت بالینی، 50 نمره دارد.

در صورت کسب امتیاز حد نصاب، مراتب به دانشگا های یاد شده جهت صدور ابلاغ هسته آموزشی ارسال می شود تا به صورت مستقل نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی آمادگی برای زایمان برای تربیت مربیان کلاس های یاد شده اقدام نمایند.

پی نوشت:

در راستای ترویج زایمان طبیعی، کلاس های آمادگی زایمان برای توانمندسازی مادران و آموزش به مادران در حوزه بهداشت و درمان و توسط مربیان آموزش دیده (با کوریکولوم آموزشی 60 ساعته) در حال اجراست.

گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس – واحد سلامت مادران

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان