دوشنبه 31 شهریور 1399
تاریخ 1398/02/02         ساعت 11:15:53     گروه خبری اطلاعیه های مرکز رشد

همایش دوچرخه سواری ویژه اعضا هیات علمی، پزشکان ، پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ششم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می شود.

text-align:justify;direction:rtl;unicode-bidi:embed;text-align:justify">به گزارش روابط عمومی مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در راستای توسعه ورزش های همگانی و ترویج استفاده از وسیله نقلیه سالم و غیر موتوری، همایش دوچرخه سواری ویژه (آقایان) به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود.

text-align:justify;direction:rtl;unicode-bidi:embed">

text-align:justify;direction:rtl;unicode-bidi:embed;text-align:justify">این همایش راس ساعت 8:30 صبح روز جمعه، ششم اردیبهشت ماه سال جاری از مقابل درب معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مقصد مرکز اکو توریستی جیر سر باقر خاله (خمام) با مشارکت اعضای هیات علمی، پزشکان، پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود.

text-align:right;direction:rtl;unicode-bidi:embed">

text-align:right;direction:rtl;unicode-bidi:embed">از این رو شرکت کنندگان در این همایش جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 01333326704 مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تماس حاصل نمایند.