یکشنبه 30 شهریور 1399
تاریخ 1398/02/18     تعداد دفعات مشاهده 105 بار     ساعت 07:55:08     گروه خبری تازه های پزشکی مرکز رشد

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با اشاره به همکاری مناسب وزارت بهداشت با استارتاپ‌ها گفت: این همکاری موجب شده که تعداد قابل توجهی از داروهای تولیدشده به مرحله تولید برسند.

به گزارش مرکز رشد و به نقل از ایسنا دکتر سورنا ستاری امروز در مراسم رونمایی از دو داروی ضد دیابت، افزود: حرکتی که در شتابدهنده‌ها شروع شده است، روش جدیدی برای حل و رفع مشکلات و مسایل کشور است.

وی با تاکید بر اینکه این روش جدید قطعاً توسعه می‌یابد، اظهار کرد: شتابدهنده پرسیس ژن یکی از نمونه‌های موفق در این زمینه است.

ستاری ادامه داد: آنچه که از ما به یادگاری می‌ماند، همین جوانانی هستند که در شرکت‌های دانش‌بنیان فعال می‌شوند.

معاون علمی رییس‌جمهور اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ فارغ‌التحصیل دوره دکتری در این شتابدهنده مشغول به فعالیت شدند که اگر می‌خواستیم آنها را استخدام کنیم، بودجه زیادی را می‌طلبید.

وی با بیان اینکه این روش در معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری پیگیری می‌شود، خاطر نشان کرد: علاوه بر آن کارخانه‌های نوآوری در کنار دانشگاه‌ها و مراکز شهری تقویت خواهند شد.

ستاری با اشاره به همکاری مناسب وزارت بهداشت در تسریع زمان آزمایش و تست‌های دارویی، افزود: این همکاری موجب شده که عدد مناسبی از داروهای تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها ثبت شود و یا به مرحله تولید برسند.