جمعه 15 فروردین 1399
تاریخ 1398/08/26         ساعت 12:03:40     گروه خبری اخبار و تازه های مرکز رشد فناوری سلامت

پنجمین همایش و فن بازار ملی سلامت با شعار "دانشگاه نوآور، رونق اقتصاد سلامت" در مرکز همایش های منطقه آزاد تجاری چابهار برگزار شد.

در راستای منویات مقام معظم رهبری در تحقق شعار"رونق تولید"، پنجمین همایش و فن بازار ملی سلامت با شعار "دانشگاه نوآور، رونق اقتصاد سلامت" در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 16 و 17 آبان ماه 1398در مرکز همایش های منطقه آزاد تجاری چابهار برگزار شد. این همایش ملی با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با طرح و بحث موضوعات کلیدی در اجرایی شدن سیاست‌های حمایتی برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در حوزه اقتصاد دانش بنیان، ایجاد تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، توسعه روابط دانشگاه و صنعت، بهبود فضای کسب و کار و تقویت صادرات دانش بنیان، برنامه خود را به انجام رساند.

embed'> در مجموع 30 غرفه، از مراکز رشد فناوری سلامت دانشگاه های علوم پزشکی ، مراکز تبادل فناوری و شرکت های دانش بنیان کشور در این فن بازار فعالانه به معرفی دستاوردهای علمی خود پرداختند و به طور متوسط در هر غرفه 4 محصول دانش بنیان به سرمایه گذاران و علاقمندان به فناوری معرفی شد.

شایان ذکر است از مشارکت و حضور مرکز رشد فناوری  سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پنجمین فن بازار ملی سلامت از طرف رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  و مدیرتوسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکر و قدردانی گردید .