دوشنبه 31 شهریور 1399
تاریخ 1398/07/23         ساعت 14:58:08     گروه خبری اخبار و تازه های مرکز رشد فناوری سلامت

دکتر عباس صدیقی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر شادمان نعمتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی بازدید کردند.

دکتر عباس صدیقی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر شادمان نعمتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در روز سه شنبه 23مهرماه 98 بازدید کردند.

در این بازدید دکتر صدیقی نژاد ضمن گفتگو و هم اندیشی، فعالیت‌های انجام شده در حوزه فناوری سلامت را مورد تحسین قرار داد و در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان،واحدها و هسته های فناور و همچنین عملیات بازسازی آزمایشگاه مرکز رشد ( آزمایشگاه بایو تکنولوژی، نانو تکنولوژی، جنرال و اتاق دستگاهی ) ارائه راهکار نمودند.

در این گفتگو دکتر نعمتی در جهت ارتقاء فعالیت های مرکز رشد به همدلی و همراهی مناسب در حوزه فناوری اشاره نمود که می توان ایده را به تولید محصول رساند و درآمدزایی ناشی از طرح های مذکور می تواند نقش بسزایی در درآمد دانشگاه داشته باشد.

دکتر نعمتی در ادامه به بسترسازی و حمایت از شرکت های دانش بنیان نوپا در جهت بومی سازی حوزه سلامت و راه اندازی سوله های سراوان جهت تولید و تجاری سازی محصولات دانش بنیان اشاره نمود.

دکتر مصطفی گل شکن،  رئیس مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی توضیحاتی درباره ی عملکرد مجتمع درخصوص تاسیس چهار مرکز رشد در دانشکده های داروسازی، شرق گیلان و بهداشت دانشگاه علوم پزشگی گیلان و مرکز رشد موسسه آموزش عالی رحمان، تشکیل دبیرخانه مراکز رشد قطب یک کشور ، مرجع مالکیت فکری ، واحد تحقیق و توسعه ، و کانون شکوفایی خلاقیت ارائه داد و از استقرار 6 شرکت دانش بنیان و 49 واحد فناور، در این مرکز گفت.

وی افزود: درسال97 دانشگاه به رتبه  14 فناوری ارتقاء پیدا کرده است و این در حالی است که در سالهای 95 و 96 به ترتیب در رتبه های  66 و33  کشوری حضور داشتیم و با تشکیل مرکز رشد تلاش های صورت گرفته به این موفقیت دست یافته‌ایم.

در نهایت دکتر صدیقی نژاد از نمایشگاه محصولات فناورانه مرکز رشد، کارگروه ژنتیک، ستاد سلول بنیادی استان، کارگروه علوم اعصاب، شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و آزمایشگاه مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی بازدید کرد و در روند بازسازی و تجهیز آزمایشگاه و آخرین دستاوردها و فناوری‌های دانش بنیان حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت.

در این بازدید دکتر عباس صدیقی نژاد-معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر شادمان نعمتی-معاون تحقیقات و فناوری ، دکتر داود روستایی-مدیر امور بین الملل، دکتر حمیدرضا بادلی-مدیر فناوری سلامت و اعضای هیات علمی و شورای مرکز رشد دانشگاه حضور داشتند.