جمعه 15 فروردین 1399
تاریخ 1398/06/11         ساعت 14:25:49     گروه خبری اخبار و تازه های مرکز رشد فناوری سلامت

از نخستین سامانه هوشمند مراقبت در منزل در مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی گیلان رونمایی شد.

از نخستین سامانه هوشمند مراقبت در منزل (home care) روز دوشنبه 98/6/11 در مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی گیلان با حضور دکتر پیام کبیری - رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت ، دکتر شادمان نعمتی-معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، دکتر مصطفی گل شکن - رییس مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی ، مهندس حمید خردادی- مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، خانم زاهد صفت- مدیر پرستاری دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشگاه رونمایی شد.

در این سامانه خدمات مراقبتی  بیمار تحت نظارت پزشک و پرستار در محل زندگی خود انجام می شود که شامل ویزیت در منزل،خدمات پرستاری در منزل،خدمات آمبولانس و تحویل دارو در منزل می باشد.

لازم بذکر است سامانه هوشمند  مراقبت در منزل  توسط شرکت فناوران سلامت الماس شمال که مستقر در مرکز رشد می باشد تهیه و تولید شده است.