پنجشنبه 27 دی 1397
تاریخ 1397/10/22         ساعت 08:23:31     گروه خبري اخبار و تازه های مرکز رشد فناوری سلامت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور پیامی، فرا رسیدن میلاد اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است؛
بسمه تعالی
بی تردید نامگذاری ولادت حضرت زینب کبری (س) به عنوان روز پرستار، نشان از ارزش و جایگاه والای حرفه پرستاری دارد. در این زمینه، پرستاران به عنوان یکی از اصلی ترین حلقه های نظام سلامت، نقش بسزایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه دارند.
فرا رسیدن ولادت با سعادت اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری کشور به ویژه پرستاران پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تبریک عرض نموده و امیدوارم در تحقق اهداف خطیر پرستاری که همانا سلامت همگانی و رضایت مردم است، همواره موفق و موید باشند.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان