چهارشنبه 26 دی 1397
تاریخ 1397/10/12         ساعت 13:45:29     گروه خبري اخبار و تازه های مرکز رشد فناوری سلامت

طی ابلاغی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر جواد وطنی، دبیر کمیته راهبری سیستم مدیریت HSE دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد.

به گزارش مرکز رشد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ طی ابلاغی از سوی دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک-رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر جواد وطنی به عنوان دبیر کمیته راهبری سیستم مدیریت HSE دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد.

دکتر جواد وطنی – دارای دکتری تخصصی مهندسی بهداشت حرفه ای با گرایش استانداردها، ایمنی و ارزیابی اقتصادی سیستم HSE است و در حال حاضر مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه را بر عهده دارد./ن

HSE : مخفف واژه های H: Health (بهداشت‌کار)،S: Safety (ایمنی کار)، E: Environment (محیط‌ زیست) است.