پنجشنبه 27 دی 1397
تاریخ 1397/09/18         ساعت 14:01:14     گروه خبري اخبار و تازه های مرکز رشد فناوری سلامت

مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه بهداشت، با حضور ریاست و مسوولان دانشگاه، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات شورای اسلامی و نماینده مردم رشت در مجلس، عصر امروز، در دانشکده بهداشت راه اندازی شد.

به گزارش مرکز رشد و به نقل از  (وب دا)؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان عصر امروز، شنبه در آیین افتتاح مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه سلامت، با بیان این مطلب که افتتاح این مرکز در راستای تحقق نقشه راهبردی داشگاه علوم پزشکی گیلان،" پیشرو بودن در بین دانشگاه های نسل سوم" است، گفت: یکی از پایه های اساسی مراکز رشد، شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور می باشند.

دکتر شاهرخ یوسف زاده در ادامه آغاز بکار مجتمع فناوری های پیشرفته دانشگاه علوم پزشکی گیلان را دستاوردهای دانشگاه ذکر کرد و افزود: مجتمع فناوری‌های پیشرفته پزشکی گیلان دارای بیش از 40 هسته و واحد فناور و هفت شرکت دانش‌بنیان می باشد.

وی با بیان این که یک چهارم هسته های فناور استان در دانشگاه علوم پزشکی گیلان مستقر است، یادآور شد: روز به روز شاهد استقبال پیش از پیش جامعه علمی درحوزه فناوری سلامت، هستیم. در این راستا، دانشگاه از ایده های مثمر ثمر و کاربردی، حمایت می کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ادامه داد: راه اندازی مراکز رشد دانشکده داروسازی و دانشکده پیراپزشکی شرق گیلان-لنگرود در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دارد و امروز همزمان شاهد افتتاح مرکز رشد و فناوری سلامت دانشکده بهداشت و آغاز فعالیت مرکز رشد پیراپزشکی در لنگرود را شاهد هستیم.

دکتر یوسف زاده با اشاره به معضلات و مشکلات پیش رو در کشور، راه حل رفع این معضلات را بهره مندی از دانش، علم و سرمایه های انسانی که حاصل تحصیل در دانشگاه ها است، عنوان کرد و گفت: باید به جوانان کشور به عنوان سرمایه های اصلی این مرز و بوم، توجه داشته باشیم.

وی با اشاره به هفت شرکت دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تولیدات مربوط به آنژیوگرافی قلبی و مغزی همچنین تولید محصولی جایگزین قرص برنج را از جمله ارزشمندترین تولیدات این شرکت ها عنوان کرد.

لازم به ذکر است: مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه بهداشت عصر امروز، شنبه با حضور ریاست و مسوولان دانشگاه، مهندس جبار کوچکی نژاد- عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات شورای اسلامی و نماینده مردم رشت در مجلس، با مساحت 400 متر مربع و اعتبار ی بالغ بر یکصد میلیون تومان در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی شد