سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 21 آذر 1398 English
تاریخ 1398/07/29     تعداد دفعات مشاهده 27 بار     ساعت 13:00:41     گروه خبری خبرهای مرکز تحقیقات تروما

صبح امروز- دوشنبه 29 مهر ماه 98، شانزدهمین نشست مشترک کارگروه تخصصی پیشگیری و مدیریت حوادث ترافیکی در سالن همایش معاونت پشتیبانی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان، این جلسه با گرامیداشت روز آتش نشانی و هفته نیروی انتظامی و بررسی حادثه تصادف روز گذشته در تقاطع زیرگذر رشتیان شهر رشت آغاز گردید و در ادامه شاخصهای حوادث ترافیکی 6 ماهه پلیس راه، پلیس راهور، راهداری، هواشناسی، اورژانس 115، پزشکی قانونی، هلال احمر و بیمه ایران بررسی شد. سپس چالشهای زمان های پیش بیمارستانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در ادامه نمایندگان محترم پلیس راه، پلیس راهور و پزشکی قانونی به ارائه گزارش حوادث ترافیکی در شش ماهه نخست سال 98 پرداختند.