سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 2 آبان 1398 English
تاریخ 1398/07/08     تعداد دفعات مشاهده 22 بار     ساعت 15:44:48     گروه خبری خبرهای مرکز تحقیقات تروما

صبح امروز- دوشنبه 8 مهرماه 98، کارگاه یک روزه با عنوان "مفاهیم پایه استرس در پرستاری" در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان، این کارگاه یک روزه با هدف آشنایی پرستاران با مفاهیم پایه استرس، استرس شغلی، مشخصه های وقایع پرفشار واسترس زا و تعدیل کننده ها و مهارت های مقابله با استرس، استرس پس از سانحه: اثرات نوروفیزیولوژیک و تظاهرات بالینی و مدیریت استرس پس از سانحه  و موقعیت های استرس از سوی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد. لازم به ذکر است که دکتر نعیما خدادادی، دکتر آنیتا ریحانیان، دکتر سارا رمضانی، دکتر سجاد رضایی و خانم لیلا کوچکی نژاد ارم ساداتی از سخنرانان این کارگاه بودند.