سایت اصلی دانشگاه |  یکشنبه 30 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/25     تعداد دفعات مشاهده 36 بار     ساعت 15:27:55     گروه خبري اخبار

دکتر زهرا محتشم امیری متخصص پزشکی اجتماعی و فلوشیپ سالمندان، معاون آموزشی مرکز تحقیقات تروما و عضو مؤسس این مرکز موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان مراسم بزرگداشت هفته پژوهش که به همت معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با حضور مقامات کشوری، استانی، ریاست، مسوولان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی گیلان و پژوهشگران حوزه سلامت در سالن اجتماعات بانک صادرات رشت برگزار شد از ۶۴ پژوهشگر برتر حوزه سلامت در گیلان تقدیر و طی آن دکتر زهرا محتشم امیری موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد. مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان، کسب این موفقیت را صمیمانه تبریک عرض نموده و از خداوند منان برایشان توفیقات روز افزون مسألت می نماید.