سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 14 آذر 1398 English
تاریخ 1398/09/09     تعداد دفعات مشاهده 8 بار     ساعت 10:58:02     گروه خبری مرکز تحقیقات گوارش و کبد

برگزاری جلسه در خصوص نحوه شروع و اقدامات لازم در خصوص کوهورت سالمندی در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان

در روز پنجشنبه مورخ ۷/۹/۱۳۹۸ به منظور راه اندازی کوهورت کشوری سالمندی ،‌ جلسه ای در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان  با حضور دکتر ارسلان سالاری (رییس دانشگاه گیلان) ، آقای دکتر فریبرز منصور قناعی ( رییس مرکز تحقیقات گوارش و رییس کوهورت گیلان)‌،  خانم دکتر امینی (مجری و هماهنگ کننده کوهورت پرشین سالمندی ) ، خانم دکتر جوکار (  PI کوهورت گیلان و معاون مرکز تحقیقات گوارش و کبد گیلان) ، آقای دکتر ابراهیمی (رییس مرکز بهداشت صومعه سرا ) ،‌ آقای دکتر صدیقی نژاد ( سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری)‌،‌ آقای دکتر نورصالحی ( معاون محترم درمان دانشگاه گیلان) ،آقای دکتر نقی پور (  PI کوهورت گیلان)،‌ آقای دکترمهرابیان (معاون بهداشتی دانشگاه) ، آقای دکتر علیزاده ( مدیر شاخه چشم ) ، آقای دکتر نعمتی ( مدیر شاخه شنوایی سنجی ) و آقای دکتر رستم پور (معاون فرهنگی دانشگاه)‌ برگزار شد.

در شروع جلسه دکتر فریبرز منصور قناعی رییس کوهورت بالغین و سالمندی گیلان ،‌ توضیحاتی در خصوص کوهورت بالغین و اهمیت اجرای کوهورت سالمندی ارایه نمودند. سپس خانم دکتر فرحناز جوکار  PI کوهورت گزارشی جامع در خصوص عملکرد کوهورت بالغین و اقدامات لازم جهت شروع کوهورت سالمندی ارایه نمودند.

خانم دکتر نیره امینی‌ نیز در خصوص کوهورت سالمندی و اهمیت توجه به سالمندان و تجربه موفق کوهورت سالمندی نیشابور سخنرانی کردند.

در آخر ، ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر سالاری ،‌ضمن آرزوی موفقیت برای دست اندرکاران این پروژه و با حمایت از این طرح عظیم رسما کوهورت سالمندی گیلان را افتتاح نمودند.