سایت اصلی دانشگاه |  دوشنبه 1 بهمن 1397 English
جستجو:  
معرفی و شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی
چاپ

اهم وظائف واحد نظارت بر موادغذایی، بهداشتی وآرایشی:

شامل نظارت بر عملکرد کارخانه های تولید و بسته بندی مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، ظروف و بسته بندی

- بازدید فنی و بهداشتی جهت صدور پروانه های تاسیس وبهره برداری، پروانه ساخت

– بازدید از مراکز عرضه اقلام بهداشتی وآرایشی، ظروف و بسته بندی تحت پوشش شهرستان ماسال

- پیگیری و اعلام نتایج آزمون نمونه های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی بهداشتی و آرایشی استان

- رسیدگی به شکایات واصله از محصولات غذایی ،آرایشی و بهداشتی

-رسیدگی امور مربوط به کالاهای وارداتی ازطریق نمونه برداری محموله های گمرکی و انجام امور مربوط به ترخیص و گشایش کالا

- صدور گواهی بهداشت برای محصولات صادراتی - معدوم نمودن کالاهای غیر قابل مصرف و یا تغییرکاربری آنها

- پیگیری تخلفات واحدهای تولیدی از طریق سازمان تعزیرات حکومتی (کمیسیون ماده 11 تعزیرات )

-اعلام نظریه کارشناسی در پرونده های ارجاعی از مراجع قضایی و انتظامی -شرکت درکمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان ماسال و انجام سایر امور محوله از معاونت غذا و دارو استان می باشد
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1397/04/06