سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 15 آذر 1398 English
جستجو:  
مطالب آموزشی واحد تغذیه
چاپ
 

کم خونی و فقرآهن

چرا و چگونه نمک تصفیه شده یددار مصرف کنیم؟

آموزش تغذیه در دورانهای مختلف زندگی
باید ها و نباید ها در مورد نمک
پیامهای بهداشتی درخصوص نمک طعام تصفیه شده
تخم مرغ ، معجزه ای در سفره
چاقی کودکان
تغذیه کودکان دبستانی
توصیه های غذایی در بیماران دیابتی
بسته اطلاعاتی و آموزشی زندگی سالم تر با مصرف روغن و چربی کمتر
بسته اطلاعاتی و آموزشی زندگی سالم تر با قند کمتر
راهکارهای تغذیه ای برای پیشگیری و کنترل کم آبی و گرمازدگی
چاقی بیماریست حتی در کودکان
جدول آهن یاری
نمک کم سدیم
 توصیه های تغذیه ای دانش  آموزان 
 غذای نذری
توصیه های تغذیه ای در سرما
 تغذیه در سرطان
دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم سال 1396
 تغذیه در نوروز
چکیده پیام های تغذیه در ایام نوروز 98
 راز سلامتی
 روغن و چربی و ارتباط  آن با سلامتی
 همیاری برای کاهش اسراف مواد غذایی
 تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان
پیام های بهداشتی درخصوص مصرف قارچ های خودرو 
نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل فشارخون بالا (27 اردیبهشت لغایت 15 تیر 98، پویش ملی کنترل فشار خون بالا) 
نمک و فشار خون  ( پویش ملی کنترل فشارخون بالا ) 
بسته آموزشی تغذیه ویژه مراقب سلامت و بهورز در برنامه طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت 
بسته آموزشی تغذیه ویژه پزشک  در برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت
سلامت دانش آموزان با مصرف میان وعده های کم نمک ( پویش ملی کنترل فشارخون بالا ) 
 بسته آموزشی نمک کم تر ، زندگی بهتر ( پویش ملی کنترل فشارخون بالا ) 
پیام های آموزشی تغذیه در فصل گرما
توصیه های تغذیه ای برای مقابله با گرما و پیشگیری از گرمازدگی 
گزارش بررسی کشوری آگاهی، نگرش و عملکرد خانوارهای شهری و روستایی و کارکنان بهداشتی رده های مختلف درخصوص تغذیه، سال 1396 
تراکت چکیده دستورالعمل جدید تغذیه تکمیلی 
ید و مقایسه نمک تصفیه شده یددار با نمک های تصفیه نشده (دریا یا سنگ نمک) 
توصیه های غذایی در ایام محرم
تغذیه تکمیلی کودکان - دستورالعمل شهریور 98 

 

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1398/07/04
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   1  کل مراجعات:   1454