سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 14 آذر 1398 English
تاریخ 1398/09/04     تعداد دفعات مشاهده 29 بار     ساعت 14:01:07     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت و درمان فومن

اطلاعیه برگزاری آزمون مجازی مرحله اول باز آموزی بهورزان شهرستان فومن از6آذر98لغایت 7 آذر98

درراستای توانمند سازی بهورزان ورویکرد دانشگاه به سمت دوره های مجازی مرکز آموزش بهورزی شهرستان فومن در نظر دارد آزمون الکترونیکی مرحله اول باز آموزی بهورزان را با امتیاز 34ساعت در روزهای چهارشنبه وپنچ شنبه مورخ 6و7آذرماه سال جاری از ساعت 16الی 23در سایت  Karmand.gums.ac.ir دربخش سامانه آموزشی برگزار نماید لذا به کلیه بهورزان توصیه می شود پیش از شروع آزمون از صحت ارتباط اینترنت خود مطمئن شوند زیرا درصورت بروز هرگونه مشکل احتمالی مسئولیت به عهده شخص شرکت کننده می باشد لازم به ذکر است جهت شرکت در آزمون به دلیل احتمال قطع سرویس اینترنت از تلفن همراه استفاده نشود همچنین مطالب آموزشی آزمون در صفحه اصلی سایت شبکه بهداشت ودرمان فومن واحد آموزش بهورزی در قسمت مطالب آموزشی بارگذاری شده است .