سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 27 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/25     تعداد دفعات مشاهده 57 بار     ساعت 13:25:14     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت و درمان فومن

در راستای کاهش عوامل مخاطره آمیزدر حوزه سلامت نوجوانان و توسعه سلامتی، نشاط و شادابی نوجوانان به ویژه دانش آموزان که قشر عظیمی از جامعه را تشکیل می دهند، اجرای فعالیت های جسمانی و حرکتی سازماندهی شده در مدارس می تواند به عنوان عاملی بسیار مهم در حفظ سلامتی، روند تکامل و رشد استعدادهای دانش آموزان اثرگذار باشد. در جهت دستیابی به این مهم « برنامه تمرینات کششی در کلاس »،با همکاری آموزش و پرورش شهرستان در تمامی مدارس مروج سلامت شهرستان اجرایی می گردد .

برگزاری کارگاه آموزشی و توجیهی «فواید تحرک بدنی و تمرینات کششی در مدارس» در شهرستان فومن

به منظور استقرار و اجرای برنامه تمرینات کششی در کلاس بر اساس برنامه عملیاتی سلامت نوجوانان و مدارس سال 97، در روز پنجشنبه مورخ 97/9/22، کارگاه آموزشی و توجیهی « فواید تحرک بدنی و تمرینات کششی در مدارس » جهت مدیران، مربیان ورزشی، مربیان پرورشی، مربیان بهداشت مدارس مروج سلامت متوسطه اول و متوسطه دوم و معلمین پایه های 1،2،3،4،5 و 6 مدارس ابتدایی مروج سلامت مناطق شهری و روستایی توسط واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان با همکاری آموزش و پرورش شهرستان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان فومن برگزار گردید.

برنامه تمرینات کششی در مدارس با هدف « ارتقاء سلامت دانش آموزان از طریق افزایش آگاهی، نگرش و بهبود عملکرد دانش آموزان در خصوص تحرک و فعالیت بدنی » در سال تحصیلی 98-97 در تمامی پایه های تحصیلی مدارس مجری مروج سلامت اجرایی می گردد. در این برنامه دانش آموزان، در کلاس درس، هر زمان که خسته شده و یا عدم تمایل به ادامه درس دارند، به مدت 3 تا 5 دقیقه تمرینات کششی را انجام می دهند که باعث ایجاد نشاط، شادابی و رفع خستگی در آنها می گردد.

اجرای برنامه تمرینات کششی در کلاس، علاوه بر ایجاد اثرات مفید جسمی و روانی برای دانش آموز، بهانه ای برای توجه بیشتر دانش آموزان به اهمیت و نقش فعالیت بدنی در زندگی و سلامت عمومی و ایجاد نگرش مثبت به فعالیت بدنی مطلوب روزانه و ارائه آموزش های لازم به دانش آموزان و هم زمان به خانواده آنها و کارکنان مدرسه جهت پیشگیری از کم تحرکی می باشد.

در مدت اجرای این برنامه، به منظور بهره وری از همه فرصتها، ارائه آموزش و تأکید به انجام حداقل یک ساعت فعالیت بدنی متوسط روزانه برای دانش آموزان در دستور کار می باشد.امید است با تکرار یک سری مفاهیم آموزشی در حین تمرینات کششی و در زمان کلاس درس ، این مطالب در ذهن دانش آموزان نهادینه شده و در نگرش و عملکرد آنها نه تنها در دوران نوجوانی بلکه در تمام دوران زندگی، مؤثر واقع شود.