سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 26 دی 1397 English
جستجو:  
تاریخ 1397/09/15     تعداد دفعات مشاهده 53 بار     ساعت 08:24:32     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت و درمان فومن

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فومن در تاریخ 97/9/13 به ریاست حمید رضایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار و با حضور اعضا برگزار شد.

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فومن در تاریخ 97/9/13 به ریاست حمید رضایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار و با حضور اعضا برگزار شد.

در این جلسه رضایی با بین اینکه یکی از اساسی ترین و مهمترین دغدغه های شهرستان وضعیت نان مردم است، اظهار کرد: مساله اول بحث تولید و توزیع نان مرغوب و باکیفیت است و کنترل آن طبق ضوابط و مقررات بر عهده شورای آرد و نان می باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار فومن با تاکید بر اینکه خیلی موافق برخورد های قهری در برابر متخلفان نیستیم، گفت: باید نظارت در این بخش گسترده تر شود تا نانوایان، نان باکیفیتی دست مردم بدهند.ی درخصوص مشکلات آرد نیز اظهار کرد: نوع آرد برای نانوایان سنگک، بربری و لواش باید طبق اصول و مقررات بهداشتی و ارزش غذایی مشخص شده باشد و همچنین نانوایان موظف به پخت نان با آرد مخصوص می باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار فومن بر ضرورت آموزش صحیح به نانوایان نیز تاکید کرد و یادآور شد: برخورد قاطع و قانونی اصناف، تعزیرات و صنعت و معدن با نانوایان متخلف و فاقد پروانه ضروری است.

رضایی همچنین بر ضرورت پیگیری اداره صنعت، معدن و تجارت درخصوص مسئله حمل و نقل آرد، کیفیت نان و ذخیره سازی سوخت در فصول سرد و ایام پر ترافیک تاکید کرد.

وی در پایان خواستار انعکاس مشکلات حاد توسط مدیران شهرستان به فرمانداری جهت اخذ تصمیمات توسط فرماندار و مدیران استانی شد.

در این جلسه  آقای دکتر ابوالقاسم عظیم یکتا مدیریت  شبکه بهداشت و درمان فومن با بیان اینکه میزان استفاده از جوش شیرین در سطح نانوایی های شهرستان فومن طی سه سال گذشته رو به کاهش بوده است، یادآور شد: هم اکنون میزان استفاده از جوش شیرین به 21 درصد رسیده است.

نظرات کاربران
نظرشما
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران :
لطفاً کد امنیتی که در عکس نشان داده شده، را وارد کنید کد امنیتی :