سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 31 شهریور 1396 English
جستجو:  
شاخص ها واحد تغذیه
چاپ

شاخص ها :

1- میزان مشارکت در دوره های آموزشی

2- میزان افزایش آگاهی براساس نتایج آزمون

3- آموزش گیرندگان به تفکیک رده پرسنل درون بخشی وبرون بخشی و زنان روستایی میباشند

همکاری با واحد های ستادی در حهت آموزش های تغذیه

 همکاری با گروه بیماری ها در برنامه پیشگیری وکنترل بیماریهای قلب وعروق در امر آموزش  های تغذیه ایی مربوطه می باشد 
همکاری با گروه گسترش در برنامه های پزشک خانواده و باز آموزی پرسنل
همکاری باواحد بهداشت محیط در برنامه بهداشت مواد غذایی واماکن تهیه وتوزیع مواد غذایی

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1395/11/16
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   2  دیروز:   0  کل مراجعات:   315