جستجو:  
چهارشنبه 3 بهمن 1397

 
 
بخشنامه ها

- الزام به برچسب گذاری مواد غذایی تراریخته

- لیست مواد غذایی مورد بررسی برچسب گذاری و آزمون تراریختگی

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی

- حداقل فاصله واحدهای تولیدی با اماکن دامی و سایر واحدهای خدماتی و صنعتی

- دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های خوراکی و آشامیدنی

- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

- دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)

- دستورالعمل بهره برداری

- دستورالعمل ترسیم نقشه جهت دریافت پروانه بهره برداری

- قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب سال ۱۳۴۶ و اصلاحات سال ۱۳۵۳

- نشانگر

prps  
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آردغلات وحبوبات

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده مصرف و نیمه آماده

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی (گوشتی و غیر گوشتی)

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب های بسته بندی

- دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی

  - روغن

- نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

- فرآورده های تخم مرغ

- ضوابط بهره برداری آرایشی

- شناسه نانوایی

- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله ای وگواهی بهداشت مدت دار جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

- دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه ، خشک و منجمد

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خام گیاهی

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه ، آب سبزیجات و صیفی جات ، نکتار، انواع نوشیدنی ، شربت ، کنسانتره و پوره

- آفت کش ها

- افزودنی مجاز


حلال 97

- تاییدیه حلیت مواد و فرآورده های خوردنی و آشامیدنی داخل کشور

- لزوم ثبت اطلاعات در سامانه صدور گواهی حلال

 
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1397/10/01
 
     
 
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   2  دیروز:   2  کل مراجعات:   3526