جستجو:  
دوشنبه 1 مهر 1398

 
 
بخش شیمی مواد غذایی
چاپ

 

بخش شیمی مواد غذایی:

این بخش از قسمتهای مختلف تشکیل شده است و قادر به انجام آزمونهای فیزیکی، شیمیایی و کنترل

                     کیفی فرآورده های زیر می باشد:

لبنیات: انواع فرآورده های شیر (شیر، دوغ، ماست، پنیر، خامه و بستنی)

غلات و فرآورده های آردی: انواع رشته و ماکارونی، کیک و کلوچه، بیسکویت، ویفر، فرآورده های حجیم شونده، آرد و بهبود دهنده ها

بررسی غنی سازی در آرد: اندازه گیری مقدار آهن و اسید فولیک در انواع آرد

فرآورده های گوشتی: انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و غذا های پروتئینی آماده

کنسروها: کنسرو خورشت، کنسرو ماهی تن، انواع رب، شورجات و ترشیجات

چاشنی ها: انواع سس ( سس سالاد، مایونز، سس رب گوجه فرنگی)، آبلیمو، سرکه، عرقیات

میوه و سبزی: انواع سبزی خام و سرخ شده

نوشیدنی ها: انواع نوشیدنی های میوه ای، گاز دار و انرژی زا

نان: انواع نان سنتی، حجیم و نیمه حجیم

فرآورده های قندی: قند، شکر، عسل، باسلوق، حلوا ارده، ارده، آدامس، راحت الحلقوم، ژله، شکلات، تافی و آبنبات، مربا، گز، سوهان، پشمک، شکلات صبحانه

روغن ها: انواع روغن های سرخ کردنی، پخت و پز و روغن زیتون

خشکبار و حبوبات: انواع میوه های خشک، سبزیجات خشک، پودر میوه، انواع حبوبات و چای

آب: آب معدنی و آشامیدنی

ادویه: انواع ادویه و نمک

آب میوه ها: انواع آب میوه و شربت

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1397/08/02