جستجو:  
شنبه 29 شهریور 1399
تاریخ 1399/06/23     تعداد دفعات مشاهده 20 بار     ساعت 12:22:48     گروه خبری اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر - اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

درجه بندی واحدهای تولید آرد در استان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان رتبه بندی واحدهای صنعتی تولید آرد گندم در استان گیلان باحضور اعضا کمیته ارزیابی شامل کارشناسان معاونت غذا و دارو، اداره استاندارد و سازمان غله در مرداد ماه سال جاری شروع شد گفتنی است طی این فرآیند، ممیزی براساس چک لیست ها، آیین نامه اجرایی ، ارزیابی و رتبه بندی تولید کنندگان آرد بررسی و تکمیل می شود .لازم به ذکر است کیفیت عواملی مانند گندم، تجهیزات واحد صنعتی ، کیفیت بوجاری و تجهیزات مرتبط ،کیفیت آرد ، تجهیزات آزمایشگاه،  نظافت و رعایت موازین بهداشتی به منظور این درجه بندی مورد بررسی قرار می گیرد .