شنبه 23 آذر 1398
تاریخ 1398/09/09     تعداد دفعات مشاهده 83 بار     ساعت 12:35:47     گروه خبری اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر - اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

کلاس آموزشی آشنایی با تقلبات در صنعت لبنیات روز پنجشنبه هفتم آذر ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ کلاس آموزشی آشنایی با تقلبات در صنعت لبنیات با حضور مدرس آموزشی، دکتر شهریار دبیریان-مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران، روز پنجشنبه هفتم آذر ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

گفتنی است: در این دوره آموزشی که به منظور ارتقاء سطح آگاهی و دانش کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو تشکیل شد، پیرامون مفاهیم پایه ای لبنیات و آشنایی با انواع تخلفات و تقلبات در صنعت لبنیات و همچنین نحوه تشخیص آن ها مطالبی ارائه گردید.