شنبه 23 آذر 1398
تاریخ 1398/09/06     تعداد دفعات مشاهده 70 بار     ساعت 10:20:00     گروه خبری اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر - اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

پانزدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز سه شنبه، پنجم آذرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ پانزدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی با حضور دکتر فیروز سرودی-سرپرست معاونت غذا و دارو و  اعضاء کمیته، روز سه شنبه، پنجم آذر ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

گفتنی است: در این کمیته، تعداد 22 فقره پروانه ساخت و 1 فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت.