شنبه 23 آذر 1398
تاریخ 1398/09/02     تعداد دفعات مشاهده 108 بار     ساعت 14:27:31     گروه خبری اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر - اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

چهاردهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز چهارشنبه، بیست و نهم آبان ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ چهاردهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی با حضور اعضاء کمیته، روز چهارشنبه، بیست و نهم آبان ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

گفتنی است: در این کمیته، تعداد 31 فقره پروانه ساخت و 2 فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت.