شنبه 10 خرداد 1399
تاریخ 1398/06/13     تعداد دفعات مشاهده 122 بار     ساعت 08:34:34     گروه خبری اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر - اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

سومین کمیته مبارزه با قاچاق دارو_مکمل و تجهیزات پزشکی به ریاست دکتر زهرا حصاری- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ سومین کمیته مبارزه با قاچاق دارو_مکمل و تجهیزات پزشکی استان با حضور دکتر زهرا حصاری- معاون غذا و دارو دانشگاه و سایر اعضاء کمیته، دهم شهریور ماه ۱۳۹۸ در سالن اجتماعات این معاونت تشکیل شد.

گفتنی است: در این جلسه، براساس بخشنامه ارسالی سازمان غذا و دارو مبنی بر عدم خروج هرگونه دارو بدون مجوز از مرز و توجه به اهتمام گسترش توریسم سلامت در کشور، این موضوعات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و نیز پیشنهاداتی توسط اعضاء کمیته، جهت هماهنگی برای ممانعت از خروج غیر قانونی دارو با توجه به رعایت استفاده از ظرفیت توریسم سلامت در مرز آستارا ارائه شد.