شنبه 27 مهر 1398
تاریخ 1398/06/13     تعداد دفعات مشاهده 64 بار     ساعت 08:14:56     گروه خبری اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر - اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

دهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره براری و ساخت موادغذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، صبح روز دوشنبه، یازدهم شهریور ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ دهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی با حضور اعضاء کمیته، روز دوشنبه، یازدهم شهریور ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشکیل شد.

گفتنی است: در این کمیته، تعداد ۲۱ فقره پروانه ساخت و ۳ فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت.