پنجشنبه 27 دی 1397
تاریخ 1397/10/12     تعداد دفعات مشاهده 54 بار     ساعت 15:08:33     گروه خبري اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر - اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

به همت معاونت غذا و دارو و بازرسین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی یک واحد عطاری در شهرستان رشت که دارو و محصولات آرایشی و بهداشتی غیر مجاز به فروش می رسانید ، توقیف و از فعالیت آن ممانعت بعمل آمد.

لطفا از خرید داروهاو محصولات با ادعای طبیعی و سنتی که توسط افراد غیر متخصص ارائه میشود خودداری نمایید زیرا میتواند عوارض جبران ناپذیری ایجاد نمایید.