جستجو:  
جمعه 31 شهریور 1396

 
 
معرفي و شرح وظايف
چاپ
 
معرفی : 
 

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی یکی از واحدهای زیر مجموعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان می باشد و به آدرس : رشت - هارراه حشمت - کوی بیانی 2 - بن بست اول - معاونت غذا و دارو دانشگاه واقع شده است .   

 
شرح وظایف آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی
 
این آزمایشگاه  وظیفه کنترل مواد اولیه مورد مصرف در صنایع غذایی و مواد غذایی فرآوری شده  در کلیه مراحل تولید، عرضه و توزیع را از طریق انجام آزمونهای  ارگانولپتیکی، فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی  بر اساس استانداردهای  موجود و همچنین آموزش مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی ، آرایشی  و بهداشتی  را بر عهده دارد ضمناً بررسی و نظارت  بر نحوه عملکرد آزمایشگاه  های آکرودیته  مستقر در استان نیز از جمله وظایف این آزمایشگاه است. این آزمایشگاه  از بخشهای مختلف شیمی، آرایشی، بهداشتی و میکروب شناسی تشکیل شده است و روزانه آزمایشهای مختلفی را  با استفاده از پیشرفته ترین دستگاهها  بر روی مواد غذایی مختلف از قبیل شیر و فرآورده های لبنی، گوشت و فرآورده های پروتئینی  ، غلات، حبوبات و فرآورده های آنها ، آبمیوه و نوشابه ، چربیها و روغنها  ، ادویه جات و چاشنیها  ، رنگها  ، ظروف ، مواد شوینده و پاک کننده ها  ، مواد ضد عفونی کننده ، کرمها و مواد آرایشی  و بهداشتی  و انواع فرآورده های سلولزی (دستمال کاغذی پوشک و..) انجام می دهد.
 
دامنه فعالیت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی
 
1-     فرآورده های شیری و لبنیات
 
2-     فرآورده های گوشتی و پروتئینی
 
3-     فرآورده های غلات و حبوبات
 
4-     فرآورده های کمپوت و کنسرو
 
5-     فرآورده های نوشیدنی
 
6-     فرآورده های روغنی وچربی
 
7-     مواد اولیه کارخانجات فرآوری مواد غذایی
 
8-      ادویه ها و چاشنی ها
 
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1396/05/31
 
     
 
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   3  دیروز:   1  کل مراجعات:   4608