جستجو:  
پنجشنبه 3 خرداد 1397

 
 
فرآیندها
چاپ

فهرست استانداردها ( با فرمت EXCEL ) ( با فرمت PDF )

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ تدوین اردیبهشت 95 ( جدید )

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی بازنگری اردیبهشت 95 ( جدید )

اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بازنگری اردیبهشت 95 ( جدید )

نمودار فرآیند صدور کد بهداشتی جهت واحدهای صنفی تولید مواد غذایی

نمودار فرآیند تمدید پروانه ساخت کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی

نمودار شناسه نظارت کارگاهی

حداقل ضوابط فنی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بازنگری اردیبهشت 95 ( جدید )

فرایند اجرای صدور گواهی بهداشت
 
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1396/12/19
 
     
 
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   5  کل مراجعات:   4550