جستجو:  
جمعه 31 شهریور 1396

 
 
فرآیندها
چاپ

فهرست استانداردها ( با فرمت EXCEL ) ( با فرمت PDF )

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ تدوین اردیبهشت 95 ( جدید )

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی بازنگری اردیبهشت 95 ( جدید )

اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بازنگری اردیبهشت 95 ( جدید )

نمودار فرآیند صدور کد بهداشتی جهت واحدهای صنفی تولید مواد غذایی

نمودار فرآیند تمدید پروانه ساخت کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی

نمودار شناسه نظارت کارگاهی

حداقل ضوابط فنی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بازنگری اردیبهشت 95 ( جدید )

 

 
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1395/10/15
 
     
 
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   0  کل مراجعات:   4106