سایت اصلی دانشگاه |  دوشنبه 25 آذر 1398 English
تاریخ 1398/08/12     تعداد دفعات مشاهده 12 بار     ساعت 10:41:03     گروه خبری اخبار مرکز تحقیقات چشم

پانزدهمین کنگره بین المللی جراحی های کم تهاجمی، 30 بهمن لغایت دوم اسفندماه 1398در دانشگاه جندی شاپور اهواز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ پانزدهمین کنگره بین المللی جراحی های کم تهاجمی درون بین ایران به میزبانی دانشگاه جندی شاپور اهواز ، در تاریخ 30 بهمن لغایت دوم اسفندماه سالجاری در اهواز برگزار می شود.

محورهای این همایش شامل: محورهای کلورکتال :بیماریهای خوش خیم جلدی، بیماریهای خوش خیم مقعدی در اطفال، فیشر، آبسه، فیستول و هموروئید است.

گروههای هدف کنگره: جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، اورولوژی، زنان ، جراحی عروق، جراحی کودکان، داخلی (گوارش)، ارتوپدی و رادیولوژی، کولورکتال، جراحی توراکس و گروه پرستاری می باشد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت کنگره به نشانی: http://emis.ajums.ac.ir/fa مراجعه نموده و حداکثر تا تاریخ 30 آبان ماه سال جاری نسبت به ثبت نام در کنگره مذکور اقدام نمایند.

گفتنی است: کنگره دارای 15 امتیاز بازآموزی می باشد.