سایت اصلی دانشگاه |  دوشنبه 25 آذر 1398 English
تاریخ 1398/07/24     تعداد دفعات مشاهده 10 بار     ساعت 09:22:31     گروه خبری اخبار مرکز تحقیقات چشم

هفته تربیت بدنی همه ساله از 26 مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به ورزش های همگانی برگزار می شود.

شعار هفته ورزش: سلامت، نشاط، فرهنگ

شنبه 26 مهر

ورزش؛ولایت مداری، اخلاق و معنویت

یکشنبه 27 مهر

ورزش؛مدرسه، دانشگاه، حوزه

دوشنبه 28 مهر

ورزش؛کارمندان و کارگران

سه شنبه 29مهر

ورزش؛ولایت مداری،

چهارشنبه 30 مهر

ورزش؛روستائیان و عشایر، اقوام

پنج شنبه 1 آبان

ورزش؛بسیج، نیروهای مسلح و ایثارگران

جمعه 2 آبان

ورزش همگانی، بانوان و خانواده

اهمیت ورزش

توجه به ورزش و تلاش بر توسعه آن در میان همه اقشار جامعه، به دلیل آثار سودمندی است که از این کار به دست می آید؛ چون ورزش مایه پرهیز از بیکاری، مبارزه با کسالت و تنبلی، افزایش توانایی های جسمی و روحی، شجاعت، سلامت جسمانی و فکری و نیز وسیله ای برای جمع گرایی و اجتماعی شدن است.

آثار فردی ورزش

ورزش، بر جنبه های گوناگون فرد اثرمی گذارد. حرکات ورزشی، از یکسو قدرت و توانایی جسمانی ورزشکار را افزایش می دهد و از سوی دیگر، باعث سلامت بدن انسان می شود؛ نعمتی که به تعبیر امام علی علیه السلام از زیادی مال بهتر است. ورزش همچنین به تعادل جسم و جان آدمی می انجامد. با ورزش، انسان از روحی با نشاط برخوردار می شود و روح با نشاط، بدن را سرشار از طراوت و شادابی می سازد و البته بدن سالم هم، روح و جان را در دست یابی به مدارج کمال یاری می رساند.