سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 27 شهریور 1398 English
تاریخ 1398/02/04     تعداد دفعات مشاهده 40 بار     ساعت 08:00     گروه خبری اخبار مرکز تحقیقات بیماریهای بینی و سینوس

اعطای مجوز دبیرخانه ثبت چند مرکزی بیماری منییر در دانشگاه علوم پزشکی گیلان توسط معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزراتخانه به مرکز تحقیقات بیماری های بینی، سینوس، گوش و قاعده جمجمه گیلان، به ریاست دکتر شادمان نعمتی صورت گرفت.

بیماری منییر یک بیماری گوش داخلی است که تعادل و شنوایی را تحت تاثیر قرار می دهد، این بیماری با یک تریاد (سه گانه) شامل سرگیجه های دوره ای، وزوز گوش و از دست دادن شنوایی به صورت نوسانی، پیشرونده و با فرکانس پایین، شناخته می شود و گاهی اوقات می تواند با احساس پری گوش، تهوع، استفراغ و حملات افتادن همراه باشد.

مطرح شدن ایده طراحی بانک اطلاعاتی که حاوی داده های بیماران مبتلا به منییر می باشد به اوایل سال 1396 بر میگردد که منشور اولیه ای تهیه و در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات بیماریهای بینی، سینوس، گوش وقاعده جمجمه گیلان در تاریخ 1396/6/28 مطرح گردید و بعد از مطالعات اولیه و بررسی تجربه های مختلف کشوری و بین المللی در این راستا نگارش اول منشور مطالعه، پروتکل اجرایی، اطلاعات اصلی و فرمهای جمع آوری داده تدوین گشت. برنامه ثبت به صورت مطالعه ای با عنوان"رجیستری بیماری منییر در دانشگاه علوم پزشکی گیلان و کل کشور" از طرف معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گیلان به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه و با کدIR.REG.GUMS.1396.111 در 1396/9/21 تصویب گردید. به دنبال آن مسئولیت طراحی و اجرای برنامه ثبت بیماران مبتلا به منییر به مرکز تحقیقات بیماریهای بینی، سینوس، گوش وقاعده جمجمه گیلان،آقای دکتر شادمان نعمتی اعطا گشت.

آدرس وب سایت سامانه ثبت ملی بیماری مِنییِر به شرح زیر می باشد: