سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 3 بهمن 1397 English
تاریخ 1395/12/17     تعداد دفعات مشاهده 1399 بار     ساعت 14:00:41     گروه خبري معاونت تحقبقات و فناوری

نخستین Start-up جراحی های گوش، حلق و بینی صبح امروز( سه شنبه) با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، مدیر فناوری سلامت، متخصصینENT و سایر اعضای هیات علمی در مرکز تحقیقات بیماری های بینی و سینوس مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) رشت برگزار شد.
1

به گزارش روابط عمومی معاونت تجقیقات: نخستین  Start-up جراحی های گوش، حلق و بینی صبح امروز( سه شنبه) با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، مدیر فناوری سلامت، متخصصین ENT، بیوتکنولوژی، فارماسیوتیکس، ایمونولوژی، بافت شناسی، آناتومی، فیزیولوژی ، بیوشیمی... و سایر اعضای هیات علمی و دستیاران در محل کلاس درس مرکز تحقیقات بیماری های بینی و سینوس مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) رشت برگزار شد. ابتدا دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و رییس مرکز تحقیقات بیماری های بینی و سینوس اظهار داشت که کارگاه استارتاپ با رویکرد تخصصی برای اولین بار در مرکز تحقیقات بیماری های بینی و سینوس دانشگاه برگزار شده است و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی گیلان به سمت دانشگاه های پیشرو در نسل سوم(دانشگاه کارآفرین) گام برداشته است.

وی افزود: جلسه start-up در واقع هسته اولیه ایده می باشد و چرخه ای است که ایده را به محصول تبدیل می کند. معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه اظهار امیدواری کرد که در آینده جلسات دیگری نیز در زمینه start-up و جراحی های بینی وسینوس تشکیل گردد.

در ادامه جلسه سپهری فر- مدرس کارآفرینی درباره «استارتاپ» و دکتر سید حمیدرضا باقری درباره اصول کلی جراحی های گوش سخنانی ایراد کردند.

در خاتمه دکتر نعمتی در خصوص مشکلاتی موجود در زمینه جراحی های گوش سخنانی ایراد کرد و سایر اساتید حاضر در جلسه نظرات خود را به صورت بارش افکار ارایه دادند.

2
3