یکشنبه 6 مهر 1399
EN
تاریخ 1398/08/09     تعداد دفعات مشاهده 205 بار     ساعت 11:58:06     گروه خبری اورژانس

اورژانس 115 گیلان در سفر دو روزه وزیر بهداشت ودرمان و آموزش پزشکی حضور فعال داشت.

سفر دو روزه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان گیلان

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس 115 گیلان دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از ورود به استان از بیمارستان های 31 خرداد منجیل، سلامت رستم آباد ، ولیعصر رودبار و سایت دانشگاهی لاکان دیدن کرد.

در ادامه به دیدار نماینده ولی فقیه استان گیلان و استاندار گیلان رفت.

بخش اورژانس بیمارستان رازی توسط وزیر بهداشت افتتاح شد. بخش های مختلف مرکز آموزشی درمانی  پورسینا توسط معاون درمان وزارت بهداشت بازدید شد و با حضور دکتر نمکی و هیات همراه نشستی با هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

از دیگر بازدید های وزیر بهداشت و هیات همراه و در دومین روز بازدید از خوابگاه پسرانه بوستان و گفت گو با نمایندگان شورای صنفی دانشجویان بود.

اورژانس 115 گیلان در این سفر دو روزه به عنوان تیم همراه در کنار وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و هیات همراه بود.همچنین در مسیر عبور وی نیز استقرار داشتند.

دکتر نمکی و هیات همراه چهار شنبه 8 آبان ماه وارد گیلان شد و به مدت 2 روز میهمان این استان بود.